bliv ringet op

Brugerejendom

Dalgas Avenue 38, 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Dobbeltvillaen er beliggende i Marselisborgkvarteret på hjørnet af Marselis Boulevard og Dalgas Avenue ca. 300 m. fra Tangkrogen og ca. 500 m. fra Tivoli Friheden. Det populære bydelskvarter Frederiksbjerg grænser op til Marselisborgkvarteret på den anden side af Marselis Boulevard.

Kun ca. 3 km. til Motorvej E45, ca. 100 m. til nærmeste buslinje og ca. 100 m. til Aarhus C.

Der er etableret 2 indkørsler fra hhv Dalgas Avenue og Marselis Boulevard.
Fra indkørslen beliggende ved Marselis Boulevard er der mulighed for parkering af 10-15 biler på areal, der er hhv asfalteret og belagt med chaussée sten.
Arealet ved indkørslen fra Dalgas Avenue er ligeledes belagt med asfalt med plads til 2-3 biler.

Det øvrige udenomsareal omfatter lav grøn bevoksning og matriklerne er omkranset af et stakit med havelåger opført i overensstemmelse med Axel Høeg Hansens oprindelige idéoplæg i 1909.

EJENDOMMEN

Facaderne er udført med utallige fine detaljer blandt andet med opmalet bindingsværk, oppudset gavl i gotisk/spidsbuestil, delvist træbeklædte gavle og træværk med udsmykninger og spir

Taget er et valmet tag belagt med vingetegl.

Tagbelægningen på karnappen mod Dalgas Avenue er belagt med zink.

I begge huse er der isat vinduer med palæsprosser og almindelige dannebrogsvinduer som kassevinduer (med fortsats i termo) samt altaner/balkoner i træ. 

Begge huse entreres via hovedindgange mod Dalgas Avenue ad trappeløb i træ og granit med reposer i terrasso.

Indvendigt ses tilsvarende detaljerigdom og nænsom bevarelse af det oprindelige i en gennemtænkt sammenhæng med nutidige installationer og nutidige behov. 
Kontant salgspris: Kontakt venligst CBRE.