bliv ringet op

Kontor

Amager Strandvej 60, 2300 København S

BELIGGENHED

Kontorhuset er optimalt placeret i et nyudviklet internationalt erhvervsområde tæt på lufthavn og offentlig transport. Der er få minutter med metro til fx Kongens Nytorv eller Nørreport Station, og motorvejen er lige om hjørnet, hvilket gør det nemt at komme til og fra arbejde.

Lejemålet ligger tæt på Amager Strandpark, Helgoland Badeanstalt, Sundby Kajakklub, og der er flere restauranter og caféer inden for gåafstand.


EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i 1951 og er senere til-/ombygget i 1990. Lige nu gennemgår ejendommen en ombygning med ny facade, vinduer m.v. for at gøre den mere bæredygtig og skabe et godt indeklima.

Kontorlejemålet tilbyder flot fælles kantine samt gode parkeringsmuligheder, mod betaling. Unity Gym åbner et center i ejendommen, hvorfor der ikke vil være langt til træning før eller efter arbejde.

LEJEMÅL

  • Effektive og moderne kontorlejemål fra 490 m² til 2.493 m² i urbant og råt look med søjler, synlige installationer og maksimal loftshøjde
  • Lejemålene overtages nyistandsatte, og der er mulighed for at præge indretningen inden for visse rammer i samarbejde med udlejer, som gerne stiller en arkitekt til rådighed
  • Lejemålene er en kombination af storrum og cellekontorer
  • Ventilation med køl, der sikrer et godt indeklima
  • Mulighed for leje af parkeringspladser for kr. 1.200 pr. md.

Læs meget mere om ejendommen og mulighederne på www.ams60.ncap.dk

LIGNENDE EJENDOMME