close hamburger search line-arrow-down line-arrow-up linkedin twitter twitter

Verdens førende
erhvervsejendomsrådgiver

Kontor | Amager Strandvej 390, 2300 København S

Ejendomsoplysninger

Sagsnr.: 2300000
Bruttoareal: 578 - 3.453 m2
Årlig leje: Kr. 1.200 - 1.275 pr. m2
Årlig leje i alt: Kr. 693.600 - 4.143.600
Årlige driftsudgifter: Kr. 263 pr. m2
Energimærke: G

Du har booket en fremvisning og vil blive kontaktet af en mægler hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt for fremvisningen

(Hov! Ugyldig email adresse).

Tak for din bestilling


Vi har sendt dig en e-mail med et link til prospektet.


Når du bestiller prospekt, godkender du samtidig at vi gemmer dine oplysninger ovenfor og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail.

(Hov! Ugyldig email adresse).

Kontakt

AMAGERSTRAND THE WORLD, NEXT DOOR

VI ER GLOBALE – VI ER LOKALE

Direkte adgang til Københavns centrum og tæt på resten af verden via Københavns Lufthavn, Øresundsmotorvejen og Metro. Lejere af Amagerstrand har nem adgang til det globale samfund
og bliver en del af en række forskellige industrier og kulturer i ejendommen. Amagerstrand er omgivet af en blomstrende havn og strandkultur. Amagerstrand er mere end en almindelig kontorbygning på grund af forbindelsen mellem naboer og lokalområdet.

Kontorene er fleksible og kan indrettes efter lejernes behov og erhverv. Om I er i start-up fasen eller en etableret virksomhed, giver Amagerstrand mulighed for at vokse og forandre sig.
Mødefaciliteter til både interne og eksterne møder og events med mulighed for forplejning. Receptionen byder dine gæster velkommen, modtager pakker og hjælper med forskellige forespørgsler. Nordisk Køkken leveret af Houne i den fælles kantine, hvor du også kan nyde frokosten udendørs, når vejret tillader det. Fitnesscenteret er åbent for alle medarbejdere og deres gæster. Bad og omklædningsfaciliteter giver medarbejderne mulighed for at træne før og efter arbejde.

Beliggenhed

Skal vi kontakte dig?

Din besked er blevet sendt. Mange tak.

(Hov! Det er desværre en ugyldig email adresse).