close hamburger search line-arrow-down line-arrow-up linkedin twitter twitter

INVESTERINGSEJENDOM MED GOD RISIKOSPREDNING OG STORT UDVIKLINGSPOTENTIALE

Investering | Tobaksgården 2-16, 8700 Horsens

Ejendomsoplysninger

Salgspris: Kr. 194.800.000
Sagsnr.: 56CPM0279835
Bruttoareal: 14.050 m2

Du har booket en fremvisning og vil blive kontaktet af en mægler hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt for fremvisningen

(Hov! Ugyldig email adresse).

Kontakt

Mulighed for at skabe merværdi ved konvertering af erhvervsarealer til boliger

Tobaksgården er centralt beliggende og er i dag en af de mest kendte og historiske ejendomme i Horsens. Ejendommen anvendes i dag til blandet bolig og erhverv og vil ved sælgers igangværende konverteringsprojekter bestå af ca. 26% boliger i forhold til ejendommens samlede areal. Ejendommen fungerer i dag som en multi-let udlejningsejendom, indeholdende både erhverv og boliglejemål. Erhvervsdelen anvendes både til offentlige formål, kontor, klinik og retail.

Ejendommen består i dag af 29 lejere, herunder 11 erhvervslejere og 18 boliglejere. De største erhvervslejere er Horsens Kommune, Fitness World og Easy Office, som lejer hhv. 6.774 m², 1.134 m² og 983 m2. De eksisterende boliglejemål er opført på mellem ca. 50-150 m² og størstedelen af boliglejemålene er konverteret fra erhvervslejemål.

Ejendommen giver mulighed for at skabe merværdi ved konvertering af erhvervsarealer til beboelseslejligheder, i takt med at de bliver lediggjort. Den eksisterende lokalplan rummer mulighed for en sådan realisering, uden at kommunen vil stille krav om ekstra friareal eller etablering af parkeringspladser.
Nuværende ejer har gennemført de første ombygninger og genudlejet til beboelse. I dag er der 18 beboelseslejligheder, hvoraf alle er udlejet.

Sælger igangsætter ombygning og indretning af yderligere 13 beboelseslejligheder, som leveres til køber. Sælger gennemfører ombygningen og stiller garanti for udlejning deraf.

Sælger planlægger at 80% af ejendommen over tid kan konverteres til boliger.

Kontakt CBRE for fremsendelse af yderligere salgsmateriale.

Beliggenhed

Skal vi kontakte dig?

Din besked er blevet sendt. Mange tak.

(Hov! Det er desværre en ugyldig email adresse).