close hamburger search line-arrow-down line-arrow-up linkedin twitter twitter

Unik erhvervslejlighed i indre København

Investering | Østergade 15-17, 3. sal, 1100 København K

Ejendomsoplysninger

Salgspris: Kr. 22.500.000
Afkast: 3,53 %
Sagsnr.: 56CPM0330377
Bruttoareal: 833 m2
Årlig leje i alt: Kr. 987.938
Årlige driftsudgifter: Kr. 250

Du har booket en fremvisning og vil blive kontaktet af en mægler hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt for fremvisningen

(Hov! Ugyldig email adresse).

Tak for din bestilling


Vi har sendt dig en e-mail med et link til prospektet.


Når du bestiller prospekt, godkender du samtidig at vi gemmer dine oplysninger ovenfor og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail.

(Hov! Ugyldig email adresse).

Kontakt

Christian Bro Jansen

+45 31403863

Kontorejendom beliggende på Københavns mest berømte gågade ’Strøget’.

Ejendommen er 833 m² fordelt på to erhvervslejligheder på øverste etage (3.sal) i ejendommen på Østergade 15-17. Ejendommen har både et bag- og forhus, og har deraf både udsigt over Lille Kongensgade og Østergade. Lejligheden fremstår i god stand med både små og store kontorer. Ejendommens mange tagvinduer skaber massere af lys, der sammen med skrå vægge og fritlagte bjælker og søjler skaber et charmerende kontormiljø.

Ejendommen er beliggende i Lille Kongensgadekarreen. Karreen er placeret i den lille del af middelalderbyen, som ikke blev ødelagt, hverken af de to store bybrande i 1728 og i 1795 eller af bombardementet i 1807, hvilket gør den interessant i bevaringssammenhænge. Østergade 15-17 er ejendommens baghus og blev bygget i 1900. Bygningen er i SAVE-registret klassificeret med værdien 3 dvs. høj bevaringsværdi. Forhuset mod Lille Kongensgade består af to forskellige huse. Opførselsåret er usikkert, men er angiveligt ombygget mellem 1877-78. Bygningen blev fredet i 1995.

Ejendommen er placeret i hjertet af København i et af byens mest pulserende områder, der præges af kontorer, butikker og restauranter. Ejendommen er med sin centrale placering omgivet af fornemme bygninger og palæer bl.a. Det Kongelige Teater, Hotel D’angleterre, Danske Bank og Magasin Du Nord. Ejendommen er let tilgængelig med både offentlig og privat transport. Trafikalt er ejendommen omgivet af hovedtrafikårene på Kongens Nytorv og Bremerholmen, med offentlig transport i form af bus og metro. Ejendommen ligger 100 meter fra Kongens Nytorv metro station, der med Cityringens åbning er en af byens absolut travleste stationer. Derudover kører der adskillige busruter fra både Kongens Nytorv og den nærliggende gade Bremerholmen. De mange små gader med ingen, eller kun langsomt kørende biltrafik, gør desuden området attraktivt for cyklister og gående.

Beliggenhed

Skal vi kontakte dig?

Din besked er blevet sendt. Mange tak.

(Hov! Det er desværre en ugyldig email adresse).