close hamburger search line-arrow-down line-arrow-up linkedin twitter twitter

SPÆNDENDE BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM

Investering | Ørnevej 73, 2400 København NV

Ejendomsoplysninger

Salgspris: Kr. 25.000.000
Sagsnr.: 56CPM0331723
Bruttoareal: 955 m2
Årlig leje i alt: Kr. 652.440
Energimærke: D

Du har booket en fremvisning og vil blive kontaktet af en mægler hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt for fremvisningen

(Hov! Ugyldig email adresse).

Tak for din bestilling


Vi har sendt dig en e-mail med et link til prospektet.


Når du bestiller prospekt, godkender du samtidig at vi gemmer dine oplysninger ovenfor og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail.

(Hov! Ugyldig email adresse).

Kontakt

Line Bonde Christensen

LEDIGT LEJEMÅL OG KLAR TIL TAGBOLIGER

Bygningen er opført i 1947 og fremstår i klassiske røde sten og med røde tegl på taget. Den udgøres af 5 etager udover kælder og uudnyttet tagetage. På hver etage forefindes 2 boliglejemål på hver 95,5 m². Ejendommen indeholder således i alt 10 boliglejemål, der som udgangspunkt fremstår med oprindelige/ældre køkken og bad.

Trappen er udført i terrazzo, der et meget slidstærkt og smukt materiale, der igennem de seneste år har fået stor renæssance. I opgangen forefindes endvidere affaldsskakt på hver etage.

På bagsiden af ejendommen gemmer der sig en dejlig fælles gård. Det er en skøn grøn oase med træer, græs og planter,- et lille åndehul midt i byen. Der er endvidere indrettet bænke samt overdækkede træpavilloner med tilhørende grill-faciliteter.

Ejendommen er velbeliggende på Ørnevej tilbagetrukket fra vejen i eftertragtet bolig-område i Købehavns Nordvest kvarter.

I nærheden findes trendy barer, caféer og fashionable designerbutikker dør om dør med genbrugsbutikker og fastfood steder. Området er fuld af liv og man mærker i særdeleshed storbyens puls.

MULIGHEDER

Lejemålene fremstår generelt i umoderniseret stand. Hovedparten af lejemålene med ældre/oprindelige køkkener, og ældre badeværelser. I forbindelse med genudlejninger vil det således være oplagt at foretage en totalistandsættelse af lejemålenes køkken og bad med henblik på genudlejning til det lejedes værdi, jf. Boligreguleringslovens § 5 stk. 2.

Det vil endvidere være oplagt at udnytte ejendommens tagetage ved at indrette yderligere 2 boliglejemål. Tagetagen fremstår i dag alene som et ubenyttet loftrum.

I forbindelse med salget af ejendommen foranlediger sælger, at minimum ét boliglejemål vil blive frigjort til købers disposition til sommeren 2020.

Beliggenhed

Skal vi kontakte dig?

Din besked er blevet sendt. Mange tak.

(Hov! Det er desværre en ugyldig email adresse).